Software Tester

Solliciteer nu

Vacature Software Tester

Hello, hello, testing 1,..2,...3….(flauw, oké. Maar we hebben wel je aandacht nu ;).

Als Software tester bij ConnectingTheDots ben jij de persoon die binnen een zelforganiserend development team checkt of alles doet wat het moet doen voordat het wordt opgeleverd aan de klant. En dit is precies waar jij energie van krijgt; de foutjes eruit halen en de puntjes op de i weten te zetten (of vinden zodat je collega developers deze kunnen zetten;). Je werkt voor toonaangevende klanten zoals onder andere Solucious, de Bijenkorf en de Welkoop.

Klinkt dit als iets voor jou? Lees snel de rest van de vacature hieronder!

32-40 UUR· ZWOLLE · TESTER · € 2.500 - € 4.500 OBV 40 UUR · FUNCTIONEEL TESTEN · GEAUTOMATISEERD TESTEN · CYPRESS

Wat ga je precies doen?
Als Software tester binnen een team van developers ben jij de persoon die verantwoordelijk is voor het borgen van de kwaliteit. Dit doe je onder andere door handmatig de software te testen alsook door middel van het opstellen en uitvoeren van (herbruikbare) testscenario's, het schrijven en beheren van geautomatiseerde tests en het bijhouden van ondersteunende documentatie.

Door het proces en het systeem doorlopend te controleren kan jij problemen identificeren nog voordat deze ontstaan. Hierdoor vergroot je de kwaliteit van het product en daarmee de ervaringen van onze klanten! Tijdens het testproces is er ruimte binnen Scrum om het proces mee te organiseren en vorm te geven.

Oh en wat fijn is..; binnen elk team is een Software tester werkzaam, dus je kan daarnaast teamoverstijgend met je collega testers ervaringen delen en advies vragen, indien je hier behoefte aan hebt!

What’s in it for you?
Voorop staat dat we jou de ruimte bieden die jij nodig hebt om jouw functie nu en in de toekomst goed te kunnen uitvoeren. Jezelf blijven ontwikkelen staat hoog op onze agenda, dus hiervoor is alle ruimte!

Als organisatie zijn wij de eerste stappen aan het zetten wat betreft geautomatiseerd testen. Dit geeft jou alle ruimte om hierin volop mee te denken en te ontwerpen! Jij kan, mede, gaan bepalen hoe het testen binnen onze organisatie zich moet gaan organiseren. Je kijkt hoe jouw Scrum team zich hierin organiseert en je bedenkt samen met de twee andere testers hoe dit zich in de organisatie verder moet gaan ontwikkelen. Genoeg uitdaging dus!

Verder:

 • een laptop of Macbook;
 • 40% remote werkregeling;
 • salaris tussen € 2.500 en € 4.500 obv 40 uur;
 • elke dag lunch van de zaak (op gedekte tafels);
 • 24 vakantiedagen;
 • volop team- en bedrijfsuitjes;
 • een ambitieuze en gezellige werkomgeving met gepassioneerde collega's.

Wie ben je en wat neem je mee?
Om een goede invulling aan de functie Software tester te kunnen geven, is het nodig dat je gewend bent om tegengas te kunnen geven richting collega developers wanneer jij overtuigd bent van jouw standpunt. Je vindt het leuk om contact te hebben met klanten en hebt hier ook ervaring in. Van jezelf ben je iemand die accuraat en nauwkeurig is en werkt, die meedenkt en die proactief dingen signaleert i.p.v. alleen reactief. Tot slot ben jij iemand die klantwensen kan vertalen naar specificaties.

Daarnaast herken jij je in het volgende:

 • Enkele jaren ervaring als Software tester in een SCRUM team;
 • Relevante IT opleiding;
 • Affiniteit met geautomatiseerd testen en het opzetten van testomgevingen;
 • Ervaring met Cypress of soortgelijke software;
 • Ervaring met JIRA en Confluence is een pre;
 • Ervaring met het lezen en begrijpen van PHP (unit testen) is een pre.

Alle vinkjes op groen?
Top! Dan komen we graag met je in contact! Je kan via de sollicitatiebutton op deze site of via onderstaand mailadres jouw cv en motivatie aan ons toesturen.
Heb je nog wat vragen of vind je het fijn om eerst nog wat meer te horen over ons?
Een vrijblijvend (digitaal) kopje koffie hebben we zo ingepland!

Selma Gaillard
solliciteren@connectingthedots.nl
063 008 2704
088 600 5900