Software Developer PHP

Solliciteer nu

Software Developer PHP

Wil jij als Software Developer aan de slag bij een toffe organisatie waar dingen gewoon goed geregeld zijn? Vind je het belangrijk dat er ruimte, tijd en budget is om je te ontwikkelen?

FULLTIME · ZWOLLE · € 2300 - € 4200 OBV 40 UUR · PHP ·HTML · ELASTICSEARCH · JAVASCRIPT · CSS · MYSQL

De dag start met een stand-up waarin je deelt waar je mee bezig bent (geweest). Op die manier worden alle neuzen binnen het team dezelfde kant op gezet en na een goede bak koffie, ga je aan de slag.

Als Software Developer bij onze organisatie betekent het dat je verantwoordelijk bent voor het implementeren van ConnectingTheDots PIM en e-commerce bij onze klanten. Uiteraard doe je dit niet alleen, maar binnen een gedreven team software ontwikkelaars die allemaal een fascinatie - noem het een obsessie - voor code hebben. Wij werken met JIRA (ticketsysteem) waarin klanten hun vragen en problemen kunnen melden en samen met jouw team pak je dit op. Je werkt daarnaast aan grote en complexe(re) projecten voor toonaangevende nationale en internationale klanten, zoals onder andere Accell Group, Azerty, Welkoop, Office Center en Kleertjes.com

Wat verwachten wij van jou?

  • Uiteraard ervaring met PHP, HTML, Elasticsearch, Javascript, CSS en MySQL.
  • Ervaring met versiebeheersystemen GIT/SVN en kennis + ervaring met Agile/Scrum.
  • Kennis van NoSQL oplossingen.

Wat kunnen wij jou bieden?
We vragen veel, maar hebben ook absoluut veel te bieden! Voorop staat dat we jou de ruimte bieden die jij belangrijk vindt en nodig hebt om jouw taken goed uit te voeren. Daarnaast is er budget en tijd om bij / door te leren en bijvoorbeeld ruimte om naar seminars en andere interessante events te gaan. 

Verder bieden we een laptop naar keuze, de 'einde van de maand borrels', maandelijkse Birthday Parties, flexibele werktijden, reiskostenvergoeding, mogelijkheden om thuis te werken en door het jaar heen diverse team- en bedrijfsuitjes. Kortom; naast het salaris (wat natuurlijk ook erg belangrijk is) bieden we je een ambitieuze werkomgeving waarin veel mogelijk is.

Onder het mom 'work hard, play hard'; wij hebben onze eigen pooltafel en vinden we gezamenlijk pauzeren en lunchen erg belangrijk, waarbij wij zorgen voor verse boodschappen op de maandagen waar iedereen de hele week van kan genieten!
We passen goed op je;).

ConnectingTheDots is een organisatie waar ontwikkeling voorop staat. Wij willen groeien en steeds opnieuw bewijzen dat wij heel goed zijn in wat we doen. Bij ons werken betekent dat je in een enthousiast en gedreven team terecht komt, wij scoren hoog op onderlinge contacten en samenwerking en vinden het belangrijk dat jij hier echt op je plek zit.

En nu?
Als jij denkt onze nieuwe collega te zijn, ontvangen we heel graag jouw cv en motivatie. We geven je altijd snel een reactie, zodat je weet waar je aan toe bent! Tijdens de sollicitatieprocedure vinden er 2 verschillende gesprekken met diverse collega's plaats, waarbij je kennis maakt met in ieder geval een (Senior) Developer, onze Inhouse Recruiter en de Delivery Manager van de afdeling. Ook is het maken van een test onderdeel van onze selectieprocedure, zodat we jouw skills kunnen beoordelen. Data voor de gesprekken zijn nog niet bepaald, aangezien we hierin ook graag rekening willen houden met jouw agenda.

Wil je eerst meer weten over deze vacature voordat je gaat solliciteren? No problem! Je mag altijd even bellen of mailen, we staan je graag te woord.

Selma Gaillard– Inhouse Recruiter
solliciteren@connectingthedots.nl
(+31) 88 600 5900
(+31) 88 600 5916

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.