Operationeel Manager

Solliciteer nu

Operationeel Manager

Ben jij een resultaatgerichte en ervaren Operationeel Manager met een passie voor het stroomlijnen van processen en het optimaliseren van bedrijfsresultaten? Heb je affiniteit met softwareontwikkeling en wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat hoogwaardige oplossingen levert aan gerenommeerde klanten zoals de Bijenkorf, JBL en ANWB? Dan zijn wij op zoek naar jou!

FULLTIME · ZWOLLE · €5.000 - €6.500 OBV 40 UUR · SOFTWARE ONTWIKKELING · E COMMERCE · AGILE · OPERATIONEEL MANAGER

Wat ga je doen?

Binnen onze organisatie zijn er recentelijk een aantal veranderingen doorgevoerd. Zodoende is de positie van Operationeel Manager ontstaan en zijn wij nu op zoek naar iemand die de dagelijkse aansturing overneemt van de directie.

Als Operationeel Manager ben jij binnen het MT verantwoordelijk voor het uitzetten en borgen van de visie die de directie heeft voor het onderdeel Enterprise Solutions. Je werkt actief samen met de andere MT leden om die visie om te zetten in operationele plannen en aansturing. Het onderdeel Enterprise Solutions bestaat uit de Serviceteams, het Onboarding team en de afdeling Sales, PO & Consultancy (plus minus 25 fte).

Jij bent de persoon die ervoor zorgt dat de dagelijkse operationele processen goed verlopen en die knelpunten signaleert om vervolgens verbeteringen te initiëren en te implementeren. Je bent dagelijks zichtbaar binnen de organisatie en weet als geen ander wat er speelt binnen de diverse teams. Hierdoor ben jij ook de persoon die weet wat er nodig is om processen zo te ontwikkelen dat de klanttevredenheid én de kwaliteit van ons product met elke sprint is geborgd en groeit als dat nog verder kan. Als logisch gevolg hiervan ben jij ook de aangewezen persoon om collega’s te coachen en aan te sturen. Dit doe je doordat je dagelijks met de teams samenwerkt maar ook doordat je de functionerings- en beoordelingsgesprekken voert.

Je stelt rapportages op die je presenteert in het MT. Samen met het MT stel je verdere doelen en plannen en presenteer je die, waar nodig, aan de directie. Het MT is een klein hecht team dat intensief samenwerkt en korte lijntjes kent. Overigens geldt dat eigenlijk voor de hele organisatie!

Zo dat is een hele lap tekst…;)

Duidelijk mag zijn dat het een veelzijdige functie is waarin je veel te doen hebt en met alle aspecten van de operatie te maken krijgt!

Wat kunnen wij jou bieden?

Kortgezegd; een mooie uitdaging binnen een groeiende en ambitieuze organisatie die award-winnende software maakt! Er is veel te doen, veel in te richten en veel te ondernemen.

We bieden de ruimte die jij nodig hebt om jouw functie nu en in de toekomst goed te kunnen uitvoeren.

Verder:

 • een telefoon van de zaak;
 • een laptop van de zaak (Apple of Windows naar keuze);
 • elke dag lunch van de zaak (op gedekte tafels);
 • 24 vakantiedagen;
 • 8 ontwikkeluren per maand;
 • volop team- en bedrijfsuitjes;
 • 50% pensioenbijdrage van de werkgever;
 • een ambitieuze en gezellige werkomgeving met gepassioneerde collega's.

Over ons...

Wij zijn een innovatief software ontwikkelingsbedrijf gespecialiseerd in de creatie van Product Information Management (PIM) software. Onze op maat gemaakte oplossingen helpen grote namen, zoals ANWB, Welkoop en United Retail, om hun productinformatie effectief te beheren en te optimaliseren. Met een focus op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid hebben we een solide reputatie opgebouwd in de sector.

Wie ben je en wat kan je?

Je hebt meerdere jaren ervaring als Operationeel Manager en ziet deze nieuwe functie als dé volgende uitdagende stap in jouw carrière. Je bent een stevige sparringpartner en iemand die snel processen overziet. Je krijgt energie van alles kloppend maken en de missende informatie weet jij dan ook snel te achterhalen. Jij weet als geen ander wat er speelt binnen de organisatie! Je houdt van aanpakken en kunt snel schakelen als dit nodig is. Ook ben je iemand die op een positieve manier feedback weet te geven zodat anderen hiervan kunnen leren. Je weet collega’s positief te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen en ook voor het opstellen van managementrapportages draai jij jouw hand niet om.

Verder heb je:

 • Een HBO- werk en denkniveau;

 • Affiniteit met e-commerce en product informatie management.

 • Meerdere jaren aantoonbare ervaring als Operationeel Manager bij een software integrator;

Jeuken jouw handen na het lezen van deze tekst en heb je wel zin in een leuke uitdaging?

Mooi! Dan komen we graag met jou in contact! Je kan via de sollicitatiebutton of via onderstaand mailadres jouw cv en motivatie naar ons toesturen.

Heb je nog wat vragen of vind je het fijn om eerst nog wat meer te horen over ons?

Een vrijblijvend (digitaal) kopje koffie hebben we zo ingepland!

Anneloes van der Horst

solliciteren@connectingthedots.nl

06 221 038 84

088 600 5900