Medewerker projecten (on hold)

Solliciteer nu

Medewerker projecten 

Ben jij een young professional die het leuk vindt om veel ballen in de lucht te houden? En wil je binnen een toffe organisatie van deze nieuwe functie een succes maken?
Dan is dit JOUW baan!

FULLTIME (32 - 40 UUR) · ZWOLLE · € 2300 - € 2600 OBV 40 UUR · PLANNINGEN · ACCOUNTMANAGEMENT · ENGELS · SPIN IN 'T WEB 

In deze nieuwe functie werk je samen met je team aan diverse projecten voor hoofdzakelijk één van onze leukste klanten; Harman. Jouw teamleden zijn goed in alles wat met code te maken heeft, jij bent goed in het ontzorgen, overzien, regelen en faciliteren van eigenlijk alles daaromheen. Dat klinkt heel breed en dat is het ook. Zo zullen de werkzaamheden variëren van het onderhouden van contacten met de klant tot het bewaken van termijnen van de projecten en van het proactief signaleren van zaken tot het administratief verwerken van data. 

Het betreft een nieuwe functie waarin je alle vrijheid krijgt om hier op jouw eigen manier (uiteraard met hulp van het team) een goede draai aan te geven. Doordat de lijnen kort zijn binnen onze organisatie kan je snel die informatie halen die je nodig hebt en zal je ook snel kunnen schakelen. 

Wat verwachten wij van jou?

  • Een passende opleiding en een hbo werk- en denkniveau. Daarnaast relevante werkervaring binnen een soortgelijke organisatie in een internationale setting.
  • Kennis van projectmatig werken en het zou mooi zijn als je kennis hebt van de Agile Scrum methodiek.
  • Flexibiliteit, een klant- en organisatiegerichte instelling, plannen en organiseren, anticiperen, samenwerken, zelfsturing en een uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal.


Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je gelukkig wordt van zaken regelen, werkzaamheden en projecten overzien, proactief handelen en het onderhouden van (internationale) contacten!

Wat kunnen wij jou bieden?
We vragen veel, maar hebben ook absoluut veel te bieden! Voorop staat dat we jou de ruimte bieden die jij belangrijk vindt en nodig hebt om jouw taken goed uit te voeren. 
Daarnaast bieden we een laptop naar keuze, de 'einde van de maand borrels', maandelijkse Birthday Parties, flexibele werktijden, reiskostenvergoeding, mogelijkheden om thuis te werken en door het jaar heen diverse team- en bedrijfsuitjes. Kortom; naast het salaris (wat natuurlijk ook erg belangrijk is) bieden we je een ambitieuze werkomgeving waarin veel mogelijk is.

Onder het mom 'work hard, play hard'; wij hebben onze eigen pooltafel en vinden we gezamenlijk pauzeren en lunchen erg belangrijk, waarbij wij zorgen voor verse boodschappen op de maandagen waar iedereen de hele week van kan genieten!
We passen goed op je;).

ConnectingTheDots is een organisatie waar ontwikkeling voorop staat. Wij willen groeien en steeds opnieuw bewijzen dat wij heel goed zijn in wat we doen. Bij ons werken betekent dat je in een enthousiast en gedreven team terecht komt, wij scoren hoog op onderlinge contacten en samenwerking en vinden het belangrijk dat jij hier echt op je plek zit.

En nu?
Als jij onze nieuwe collega wil worden, horen graag van je! Het liefste ontvangen we een cv en motivatie via de mail, waar we snel op zullen reageren zodat ook jij weet waar je aan toe bent.

Tijdens de sollicitatieprocedure vinden er twee verschillende gesprekken plaats met diverse collega's waarbij je kennis zal maken met zowel developers uit het team als onze Inhouse Recruiter.
Data voor gesprekken zijn nog niet bepaald, aangezien we hierin ook graag rekening willen houden met jouw agenda.

Wil je eerst meer weten over deze vacature voordat je gaat solliciteren? No problem! Je mag altijd even bellen of mailen, we staan je graag te woord.

Selma Gaillard– Inhouse Recruiter
solliciteren@connectingthedots.nl
(+31) 88 600 5900
(+31) 88 600 5916

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.