Junior Front-End Developer

Solliciteer nu

       Junior Front-End Developer       32-40 uur

Kan jij goed werken met Javascript en lijkt het je tof om je hierin verder te ontwikkelen? 
Oh en wil je graag jouw bijdrage leveren aan gave internationale projecten en websites voor onze opdrachtgever Harman (bekend van o.a. JBL, Harman Kardon en AKG)?

Misschien is onze vacature dan wel jouw nieuwe baan!

 FULLTIME * ZWOLLE * € 2.200 - € 2.900 OBV 40 uur * JS ES6 * HTML5 * LESS/SASS/JAVASCRIPT * JQUERY

Wat houdt deze functie in?
Als Junior Front-End Developer werk je binnen het team Desert Storm aan diverse projecten voor één van onze grootste klanten. Het team is zelforganiserend en bestaat momenteel uit een Senior Front-end Developer & UX/ UI Design Lead, een Senior Full-stack Developer, een Back-end Developer, een Front-end Developer en een Projectcoördinator. Daarnaast staat er nog een extra vacature open binnen dit team, namelijk die van een Javascript Back-end Developer.

We zoeken iemand die, uiteraard in samenwerking met de andere Front-end Developers, zich gaat richten op de Front-end van de Harman websites. Daarnaast heeft het team veel ideeën om processen te verbeteren en nieuwe tools te ontwikkelen, dus ook hierbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Het werkproces ziet er als volgt uit:
De klant schiet zelf taken en/of projecten in via het ticketsysteem (JIRA). Dit kan een ticket zijn met een kleine aanpassing wat in een half uur opgelost is, maar dit kan ook een groter project zijn waar je meerdere uren/dagen mee bezig bent. Je bent verantwoordelijk voor de tickets die op jouw naam staan. Dit houdt in dat jij verduidelijking bij de klant opvraagt waar nodig, de communicatie met de klant zelf onderhoudt, het ticket op de meest efficiënte manier oplost en daarbij ook de te behalen deadlines in de gaten houdt.

Voor Harman wordt er specifiek gewerkt in Salesforce Commerce Cloud. Als je hierin ervaring hebt is dat mooi meegenomen, maar het is geen must.

What’s in it for you?
Lijkt het jou leuk om te werken in een internationale setting (de communicatie met de klant gaat veelal in het Engels) en wil je je graag verder ontwikkelen en meegroeien met onze organisatie? Lees dan snel verder!

Wat kunnen wij jou bieden?
Voorop staat dat we jou de ruimte bieden die jij nodig hebt om jouw functie nu en in de toekomst goed te kunnen uitvoeren. Jezelf blijven ontwikkelen staat hoog op onze agenda, daarom maken wij gebruik van een functioneringsmethode waarin jouw talentontwikkeling centraal staat.

Verder:

 • een Macbook;
 • 40% remote werkregeling;
 • salaris tussen € 2.000 en € 2.900 obv 40 uur;
 • elke dag een volledig verzorgde lunch van de zaak;
 • 24 vakantiedagen;
 • volop team- en bedrijfsuitjes;
 • een ambitieuze en gezellige werkomgeving met gepassioneerde collega's.

Wie ben je en wat neem je mee?
Het is mooi als je al enige ervaring in een soortgelijke functie (of stage) hebt opgedaan, waarbij je al bekend bent met front-end gerelateerde technieken (HTML5/LESS/SASS) en UX-/UI software (bv Sketch, Figma, Invision Studio, Adobe XD, Adobe Photoshop, etc). We stellen wel als minimum dat je of iets aan relevante werkervaring hebt of een passende opleiding. 

Verder:

 • heb je al een beetje kennis van Javascript en jQuery en wil je je hier graag verder in verdiepen;
 • heb je affiniteit met vormgeving en webdesign alsook kennis van SEO (Google Analytics, Page Speed, optimalisatie e.d.);
 • woon je in de omgeving van Zwolle;
 • spreek en versta je de Engelse taal (zeer) goed, maar is Nederlands wel jouw basis.

Als je daarnaast kennis hebt van PHP, Salesforce Commerce Cloud, UX/UI Design en versiebeheersystemen (GIT), dan is dat mooi meegenomen. En ervaring met en binnen de e-commerce branche is een grote pre!

Passie voor het vak, initiatief nemen en intrinsieke motivatie staat centraal in de samenwerking binnen ons team en onze organisatie. Word jij hier ook enthousiast van  en past dit bij jou?

Dan komen we heel graag met jou in contact!

Als je niet in de buurt van Zwolle woont en de Nederlandse taal niet goed beheerst, heeft solliciteren geen zin!


En nu?
Enthousiast en herken je jezelf in bovenstaande? Dan ontvangen we heel graag jouw cv en motivatie via onderstaande sollicitatiebutton of via de e-mail.

Heb je een GitHub account? Top! We zouden het heel leuk vinden als je met ons zou willen delen!

Heb je verder nog wat vragen of vind je het fijn om eerst nog wat meer te horen over ons? 
Een vrijblijvend (digitaal) kopje koffie hebben we zo ingepland!

Anneloes van der Horst
solliciteren@connectingthedots.nl
062 210 3884
088 600 5900