Javascript (backend) Developer

Solliciteer nu

Vacature Javascript (backend) Developer

Wil jij meewerken aan de ‘Landing Pages’ voor wereldwijde campagnes van bijvoorbeeld grote festivals en evenementen? Of bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product of product serie? En ben je daarnaast 32 tot 40 uur per week (hybride is mogelijk) beschikbaar? 

Dan is onze vacature Javascript Developer jouw nieuwe job!

32-40 UUR * ZWOLLE * € 2.500 - € 4.500 OBV 40 UUR * JS ES6 * HTML5 * LESS/SASS/JAVASCRIPT * JQUERY

Wat houdt deze functie in?
Als Javascript (backend) Developer werk je binnen het zelforganiserende team “Desert Storm”, aan diverse projecten voor één van onze grootste klanten; Harman. Het team bestaat momenteel uit een Projectcoördinator, een Senior, Medior en Junior Frontend Developer en een Senior Fullstack Developer. In eerste instantie zoeken we iemand die, in samenwerking met onze Senior Fullstack Developer, zich richt op de backend van diverse projecten. Te denken valt aan projecten zoals de ‘Landing Pages’ voor wereldwijde campagnes. Denk hierbij aan grote festivals en evenementen, bekende JBL ambassadeurs of bijvoorbeeld de lancering van een nieuw product of product serie.

Als laatste onderhouden ze de support/ klantenservice sites voor Harman. Uitdagend en afwisselend dus! Er wordt gewerkt in Salesforce Commerce Cloud, dat gebaseerd is op Javascript. Als je hierin ervaring hebt; mooi meegenomen. Als je geen ervaring hebt met Salesforce is dat geen enkel probleem, we leren het je graag! Ervaring in Javascript is echter wel een vereiste.

Naast het werken aan bovengenoemde projecten heeft het team veel ideeën om processen te verbeteren en nieuwe tools te ontwikkelen. We zoeken een collega die het leuk vindt om samen ideeën uit te denken en het vooral ook als uitdaging ziet om hiermee aan de slag te gaan en alles uit te werken.

What’s in it for you?
Lijkt het jou leuk om te werken in een internationale setting (communicatie gaat veelal in het Engels) en het lijkt je een uitdaging om mee te werken aan de genoemde projecten? En ben je daarnaast iemand die ideeën kan aandragen en deze ook graag zou mee willen helpen uitwerken? Dan ben jij helemaal op je plaats bij ons in Zwolle! Hieronder lees je wat we jou kunnen bieden en wat er voor nodig is om er voor te zorgen dat je binnen no time gesetteld bent!

Voorop staat dat we jou de ruimte bieden die jij nodig hebt om jouw functie nu en in de toekomst goed te kunnen uitvoeren. Jezelf blijven ontwikkelen staat hoog op onze agenda, dus hiervoor is alle ruimte!

Verder:

 • een Macbook;
 • 40% remote werkregeling;
 • salaris tussen € 2.500 en € 4.500 obv 40 uur;
 • elke dag lunch van de zaak (op gedekte tafels);
 • 24 vakantiedagen;
 • volop team- en bedrijfsuitjes;
 • een ambitieuze en gezellige werkomgeving met gepassioneerde collega's.

Wie ben je en wat neem je mee?
Jij bent een developer die zelfstandig kan werken en die het daarnaast leuk vindt om proactief mee te denken en te bouwen aan kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Dit is wat deze job extra leuk en uitdagend maakt en we zoeken iemand die juist hier energie van krijgt!

 • Je hebt ruime kennis van Javascript (zowel ES5 als ES6) en deelt deze kennis graag met collega's.
 • Uiteraard heb je ervaring in een soortgelijke functie, waarbij het prettig is als je voldoende kennis van front-end gerelateerde technieken (HTML5/LESS/SASS) en UX-/UI software hebt (bv Sketch, Figma, Invision Studie, Adobe XD, Adobe Photoshop, etc).
 • Affiniteit met vormgeving en webdesign alsook kennis van SEO (Google Analytics, Page Speed, optimalisatie e.d.).
 • Als je daarnaast ook nog eens kennis hebt van PHP, Salesforce Commerce Cloud, UX/UI Design en versiebeheersystemen (GIT), dan is dat mooi meegenomen.
 • Ervaring met en binnen de e-commerce branche is een grote pre.
 • Proficient in English in both verbal and written communication.
Passie voor het vak, initiatief nemen en intrinsieke motivatie staat centraal in de samenwerking binnen ons team en onze organisatie. Word jij hier ook enthousiast van en vind je het leuk om met een voor jou wellicht nieuwe technologie te werken? Dan komen we heel graag met jou in contact!

En nu?
Enthousiast en herken je jezelf in bovenstaande? Dan ontvangen we heel graag jouw cv en motivatie via onderstaande sollicitatiebutton of via de e-mail.
Heb je nog wat vragen of vind je het fijn om eerst nog wat meer te horen over ons?
Een vrijblijvend (digitaal) kopje koffie hebben we zo ingepland!

Selma
solliciteren@connectingthedots.nl
063 008 2704
088 600 5900