Full Stack Developer

Solliciteer nu

Full Stack Developer (Salesforce Commerce Cloud)

Heb jij ervaring als Full Stack Developer en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?
Dan zoeken we jou!

FULLTIME · ZWOLLE · CMS · HTML · LESS/SASS · JAVASCRIPT

Als Full Stack Developer bij ConnectingTheDots maak je deel uit van een team met ruim 25 front- en backend developers. In deze functie zul je samen met collega’s verantwoordelijk worden voor één van onze grootste klanten met diverse toffe projecten! Je gaat specifiek developen voor Salesforce Commerce Cloud, ervaring hierin is gewenst, maar geen must. Wij leiden je hier graag in op als dat nodig is!

In deze functie is het van belang dat je gemakkelijk nieuwe technieken oppakt om designs te vertalen naar goed werkende backend- en front-end code. Je houdt je bezig met het oplossen van vraagstukken, front-end functionaliteiten en functionaliteiten voor de server side omgeving van Commerce Cloud. 

Het is belangrijk dat je communicatieskills goed zijn in zowel het Nederlands als in het Engels. Je zal in deze functie namelijk regelmatig contact hebben (in het Engels) met de klant. Bij nieuwe projecten zal de klant een opdracht uitzetten, jij werkt dit uit tot een uitvoerbaar plan welke gepresenteerd moet worden aan de klant. Is de klant blij met jouw plan? Dan mag je jouw voorstellen ook daadwerkelijk zo gaan bouwen!

Wat verwachten wij van jou?

  • Minimaal 2 jaar ervaring als Full Stack developer.
  • Je bent een pro in HTML, LESS/SASS en JavaScript.
  • Je bent een pro in het oplossen van vraagstukken in een server-side taal.
  • Je hebt (basis)kennis van PHP.
  • CMS kennis is een must evenals goede beheersing van de Engelse taal.

Wat kunnen wij jou bieden?
Ja we vragen veel, maar hebben ook veel te bieden! Zo bieden wij jou de vrijheid en ruimte die jij belangrijk vindt en nodig hebt om dagelijks jouw taak goed uit te kunnen voeren. Zo hanteren wij onder andere flexibele werktijden tussen 7.30 en 19.30 uur én mag je 20% van je arbeidstijd thuis werken. Ook bieden we op de werkvloer voldoende ruimte voor ontspanning in de pauze door onder andere de aanwezigheid van een pooltafel!

Verder bieden we een laptop naar keuze, gezamenlijke (én door de baas betaalde) lunch op de maandagen, einde van de maandborrels, Birthday Party's (inclusief toffe cadeaus en taart), ruimte en budget voor bijscholing, reiskostenvergoeding én diverse team- en bedrijfsuitjes! Kortom; naast het salaris (wat natuurlijk ook erg belangrijk is) bieden we je een fijne, ambitieuze werkomgeving waarin iedereen zich prettig voelt en waarin we goed op je passen:)!

ConnectingTheDots is een organisatie waar ontwikkeling voorop staat. We willen groeien en steeds opnieuw bewijzen dat we goed zijn in wat we doen. Bij ons werken betekent dat je in een enthousiast en gedreven team terecht komt, wij scoren hoog op onderlinge contacten en samenwerking en vinden het belangrijk dat iedereen écht op zijn of haar plek zit.

En nu?
Als jij die Full Stacker bent die wij zoeken, ontvangen we uiteraard graag jouw gegevens. Cv en motivatie kan je het makkelijkste mailen, zodat we snel contact met je kunnen opnemen. Wil je eerst meer weten over ons of de vacature voordat je solliciteert? Geen probleem! Je mag ons uiteraard altijd bellen of mailen!

We geven altijd snel een reactie, zodat je weet waar je aan toe bent.

Selma Gaillard - Inhouse Recruiter
solliciteren@connectingthedots.nl
(+31) 88 600 5900

Acquisitie wordt echt niet op prijs gesteld!