Front-end Developer

Solliciteer nu

Front-end Developer (from scratch!) 

Is front-end development jouw passie, wil je meewerken aan de ontwikkeling van een gloednieuw SaaS product en ben je op zoek naar een toffe baan? Lees snel verder!

De afdeling Innovations (R&D) van ConnectingTheDots houdt zich achter de schermen bezig met het ontwikkelen van een gloednieuw SaaS product. Voor dit toffe project zijn wij per direct op zoek naar een Front-end Developer die zich gaat bezig houden met de beste digitale ervaring. Je bent voor het grootste deel van je tijd bezig met het implementeren van een prachtige UX voor onze nieuwe SaaS oplossing. Daarnaast kunnen er andere klantprojecten binnen ConnectingTheDots zijn waarvoor je ingezet kan worden. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs van de UX designer naar werkende functionaliteit. Daarin word je in je werk ondersteund door middel van designs die tot stand zijn gekomen uit data analyse, klant-input en A/B testen.

Als Front-end Developer ben je niet het eindstadium, maar onderdeel van een ambitieus en gedreven DevOps team. Je houdt performance, accessibility en security van de applicaties goed in de gaten. Daarnaast geef jij als expert gevraagd en ongevraagd advies aan de andere teamleden, teneinde samen tot een beter resultaat te komen. Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het maken van je eigen tijdsinschattingen en het bewaken van de kwaliteit. Ook verwachten je dat je als onderdeel van dit team actief meedenkt in oplossingen en ook verbeterpunten aandraagt, wanneer jij denkt dat zaken nog beter of anders kunnen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Uiteraard relevante werkervaring als Front-end Developer.
  • Daarnaast ruime ervaring op het gebied van HTML, CSS en Javascript, Angular, React, Vue of Node.js, Sass / LESS of vergelijkbaar.
  • Ervaring met Test Driven Development en met het schrijven van UnitTests. Daarnaast ervaring met tools als Gulp, Webpack, Yarn of NP en versiebeheersystemen (waaronder GIT) en kennis van verschillende webservices. Een goed gevuld GitHub-profiel is een pre evenals ervaring met Docker, CI/CD, E2E test en de applicaties van Atlassian en Jetbrains.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je proactief meedenkt, leergierig, kritisch, initiatiefrijk, accuraat en assertief bent. Last but not least; ook ben je open source-minded!

Wat kunnen wij jou bieden?
We vragen veel, maar we hebben ook absoluut veel te bieden! Naast het feit dat jou de kans wordt geboden mee te werken aan een gloednieuw Saas Product, bieden we jou de vrijheid en ruimte die jij belangrijk vindt en nodig hebt om jouw taak goed uit te voeren. Daarnaast is er genoeg ruimte voor ontspanning; zo hebben wij onze eigen pooltafel en vinden we gezamenlijk lunchen erg belangrijk, waarbij wij zorgen voor verse boodschappen op de maandagen!

Verder bieden wij een laptop naar keuze, de ‘einde van de maand’ borrels, maandelijkse verjaardagsparty’s, ruimte en budget voor bijscholing, flexibele werktijden, reiskostenvergoeding, mogelijkheden om thuis te werken en door het jaar heen diverse bedrijfs- en teamuitjes. Kortom; naast het salaris (wat natuurlijk ook heel belangrijk is) bieden we je een ambitieuze werkomgeving waarin veel mogelijk is. En we passen goed op je;).

ConnectingTheDots is een organisatie waar ontwikkeling voorop staat. Wij willen groeien en steeds opnieuw bewijzen dat wij heel goed zijn in wat we doen. Bij ons werken betekent dat je in een enthousiast en gedreven team terecht komt, wij scoren hoog op onderlinge contacten en samenwerking en vinden het belangrijk dat jij hier echt op je plek zit.

En nu?
Als jij dé assertieve, leergierige en enthousiaste Front-end Developer bent voor onze afdeling Innovations, ontvangen we heel graag jouw cv en motivatie via de e-mail. Wil je echter eerst meer weten over deze vacature voordat je gaat solliciteren? No problem! Je mag altijd even bellen of mailen, we staan je graag te woord. Wij geven je altijd snel een reactie, zodat je weet waar je aan toe bent.

Selma Gaillard– Inhouse Recruiter
s.gaillard@connectingthedots.nl
(+31) 88 600 5900
(+31) 88 600 5916

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.