Jobs at ConnectingTheDots

ConnectingTheDots ontwikkelt en implementeert Product Information Management en eCommerce software voor B2B en B2C. Wij zijn een organisatie waar jij, als medewerker, centraal staat. Bij ons werken betekent dat je in een enthousiast en gedreven topteam terecht komt, wij scoren hoog op onderlinge contacten en samenwerking. 

10 redenen om bij ConnectingTheDots te werken

 1. Tijd en budget om bij/ door te leren en jezelf te blijven ontwikkelen.

 2. We hebben een coronaproof kantoor, maar thuiswerken is ook prima!

 3. Gamers kunnen uitslapen, want bij ons heb je flexibele werktijden!! Is het een keertje laat geworden, dan begin je gewoon een uurtje later.

 4. Doorgroeimogelijkheden en alle ruimte om verbeteringen te initiëren en door te voeren.

 5. Gedurende het jaar worden er verschillende team- en bedrijfsuitjes en feestjes georganiseerd. Sinterklaas komt elk jaar bij ons op kantoor, maandelijkse borrels, waarbij de jarigen in het zonnetje worden gezet van die maand (inclusief een tof cadeau!!), karten met je team, nieuwjaarsdiner, game night, etc. Helaas staat dit momenteel op een lager pitje door de maatregelen, maar we hopen dit snel weer te kunnen organiseren! 6. Je krijgt de hardware die jij nodig hebt om je werk goed te kunnen doen!
   

 7. We bieden je een goed salaris, maar bovenal doorgroeimogelijkheden!

 8. Op maandag komen de uitgebreide boodschappen (betaald door de baas..;), waar we met z'n allen de hele week van kunnen genieten! Ook dit zullen we na de coronaperiode weer oppakken!

 9. We hebben een goede reiskostenvergoeding en als je met het OV komt, kun je van ons een fiets lenen om van en naar het station te komen.

 10. We hebben een pooltafel en dartbord!! Naast hard werken ook voldoende ruimte voor ontspanning dus!Wij werken o.a. met de volgende tools


NIEUW binnen bij ConnectingTheDots

Welkom Matthijs!

Kan je in een paar zinnen iets meer over jezelf vertellen?
Hoi! Ik ben Matthijs Witteveen en ben een geboren en getogen Kampenaar. Mijn gezin bestaat uit mijn vrouw en drie dochters en we mogen graag mijn ouders in Frankrijk bezoeken. In de avond ben ik vaak bezig met het maken van muziek (zie op soundcloud: Matthijs Witteveen en op spotify plaats ik de laatste tijd ook mijn muziek: Matthijs Witteveen).

Nog een hobby van mij is fotograferen en dat komt goed uit met een gezin met 4 dames :) die zijn altijd wel te porren voor een fotoshoot.

Jouw inwerkperiode was anders dan anders, uiteraard door de crisis en alle maatregelen hieromheen. Kan je toelichten hoe jij dit hebt ervaren?
Dat was wel een spannende periode om van werkgever te wisselen. Ik heb zelfs nog een keertje gebeld of het wel zeker is dat ik kon komen werken. Maar na Selma te hebben gesproken, gaf ze mij de zekerheid dat het vaststond dat ik hier kon komen werken! Echt super!

De eerste dagen was ik op kantoor om spulletjes op te halen en omgevingen voor elkaar te krijgen wat echt zo soepel verliep. Drie dagen verder en ik had 5 omgevingen staan, zodat ik thuis aan de slag kon.

Nogmaals super geregeld!

Wat is jouw rol precies binnen ConnectingTheDots?
Mijn rol precies is software tester van functioneel tot geautomatiseerd. In het A-Team ben ik opgenomen als tester en zal ik me bezig gaan houden met het borgen van de kwaliteit van de software.

Kijkend in de toekomst wil ik graag geautomatiseerd testen implementeren voor de klanten voor dit team. Hiermee worden de opgeleverde tickets geborgd en is het voor de regressietest beter inzichtelijk waar evt. de software moet worden verbeterd.

Hoe zie jij de toekomst binnen onze organisatie? Wat verwacht je te kunnen leren?
Voor het huidige team de kwaliteit op een hoger niveau te kunnen tillen en klanten voorzien in testscenario’s die makkelijk te reproduceren zijn. Verder de klanten helpen met het testen en het ze zo makkelijk mogelijk te maken waardoor het vertrouwen groeit in onze opgeleverde software.

We gaan gebruik maken van een testplatform die nieuw is voor mij, maar ook nieuw is voor het team. Mijn ideeën over hoe het platform ingericht gaat worden is een leerproces voor mij en daar hoop ik veel van te leren.

Wat maakt werken bij ConnectingTheDots voor jou leuk?
Vanaf dag één heb ik het gevoel dat ik erbij hoor, wat voor mij heel belangrijk is. Het teamgevoel staat hoog in het vaandel en dat merk ik echt. De laagdrempeligheid, de mogelijkheid om iets in te brengen, mensen luisteren echt.

ConnetingTheDots past bij mij!